Szeretettel köszöntelek az Erzsikék Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Erzsikék Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek az Erzsikék Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Erzsikék Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek az Erzsikék Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Erzsikék Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek az Erzsikék Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Erzsikék Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
38 dkg cukor
20 dkg liszt
1 sütőpor
25 dkg vaj
8 db tojás
1 db citrom reszelt héja és leve
cukrozott darált dió a hintéshez
Elkészítés:
A vajat a cukorral és a tojássárgákkal habosra keverjük,hozzáadjuk a citrom reszelt héját és levét.
Lazán belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük.
Majd óvatosan a tésztába forgatjuk.
Egy közepes méretű tepsibe tesszük,cukrozott darált dióval megszórjuk.
(Durvára vágott mandulával is meghinthetjük)
Lassú tűznél sütjük.
Ha kihűlt,fánk szaggatóval kiszaggatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!