Szeretettel köszöntelek az Erzsikék Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Erzsikék Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek az Erzsikék Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Erzsikék Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek az Erzsikék Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Erzsikék Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek az Erzsikék Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Erzsikék Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához:
6 db tojássárgája
6 ek. porcukor
6 ek. víz
2 ek. kakaópor
15 dkg darált dió
6 ek. liszt
1/2 csg sütőpor
6 db tojásfehérje kemény habja
Krémhez:
25 dkg Rama
15 dkg porcukor
rum mennyisége ízlés szerint
35 dkg gesztenyemassza
1 csg vaníliás pudingpor
1 ek. liszt
3 dl tej
A bevonáshoz:
15 dkg tortabevonó csokoládé
5 dkg fehér csokoládé
2 ek. olaj
Elkészítés:
A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a vizet,a kakaóport,a darált diót,a sütőporral elkevert lisztet és a tojásfehérjék kemény habját.
A tészta masszát két felé vesszük.
25×39 cm-es,sütőpapírral bélelt tepsiben 2 lapot sütünk.
Krém készítése:
A Ramat a porcukorral,rummal kikeverjük.
Két felé vesszük,egyikbe a 35 dkg gesztenyemasszát tesszük és az alsó lapra kenjük.
A vanília pudingport,lisztet, kevés tejjel csomómentesre keverjük,majd a többi tejet is hozzá adjuk,majd felfőzzük.
Ha kihűlt,a margarinos krém másik feléhez adjuk.
Rákenjük a gesztenyekrémre és befedjük a másik lappal.
Porcukorral is megszórhatjuk vagy csokival bevonjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!