Szeretettel köszöntelek az Erzsikék Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Erzsikék Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek az Erzsikék Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Erzsikék Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek az Erzsikék Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Erzsikék Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek az Erzsikék Klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Erzsikék Klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Napsugárfánk
Hozzávalók:
a tésztához:
5 dkg élesztő
10 dkg kristálycukor
3 dl tej
10 dkg vaj
55 dkg finomliszt
1 csipetnyi só
A töltelékhez:
2 dl megfőzött,kihűtött vanília pudingpor
A lekenéshez:
1 db tojás
A bemártáshoz:
5dkg olv.vaj
15 dkg kristálycukor
Napsugárfánk képes recept
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból, szokásos módon a tésztát megdagasztjuk.
Kétszeresére kelesztjük, átgyúrjuk, 5 cm átmérőjű hengert sodrunk és 24 egyforma korongra felvágjuk.
Tenyerünk között meggömbölygetjük és sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, távol egymástól, mert nagyra megnőnek.
Ujjunkkal a közepébe mélyedést nyomunk és ebbe töltjük a habzsákba tett pudingot.
Felvert tojással lekenjük és sütjük.
A megsült fánkokat tepsit letakarva langyosra hűtjük.
Olvasztott vajba majd kristálycukorba mártjuk.
Finom,melyen a pudingkrém a napkorongot, a körülötte lévő cukorkristályok pedig a napsugarakat jelképezi.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!